Know whats coming with AccuWeathers extended daily forecasts for Szeged Szeged Magyarország. Napközben 18-24 fokra van kilátás.

Keleten északkeleten lehet több nyugaton.

. Az eltérés a hőmérsékleti grafikonon belül színezett. 20 fok körüli értékeket mérhetün. Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb.

7 napos időjárás előrejelzés Időjárás SzegedCsongrád városban egy hétre Pontos előrejelzés. Szerdán a napos időszakok mellett ismét többször megnövekszik a gomolyfelhőzet de számottevő csapadék nem várható. Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai.

Szerdán sok napsütésre számíthatunk a tó térségében csapadék nem várható. Szerdán a napos időszakok mellett ismét többször megnövekszik a gomolyfelhőzet de számottevő csapadék nem várható. Aktuális és óránkénti előrejelzés hő szél felhőtérkép radarkép.

Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai. Csütörtökön eleinte napos időnk lesz majd délután ÉNy felől beborul az ég ott már zápor zivatar is lehet gyenge hidegfront érkezik. Időjárás előrejelzés – Szeged.

Csütörtökön is folytatódik a napos-gomolyfelhős idő. Ez a diagram Szeged Csongrád megye Magyarország 14 napos időjárását mutatja napi időjárási szimbólumokkal a legalacsonyabb és a legmagasabb hőmérséklettel a csapadék mennyiségével és a valószínűségével. A 30 napos előrejelzés előállítása.

Időkép Felhőkép Hőtérkép Időkép. Szeged a jövő heti időjárás. A keleti országrészben még élénk lesz az északi-északkeleti szél.

Időjárás előrejelzés Szeged Csongrád 14 napos Kéthetes időjárás Pontos Időjárás előrejelzés. Csütörtökön is folytatódik a napos-gomolyfelhős idő. HiLow RealFeel precip radar everything you need to be ready for the day commute and weekend.

A többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet de esetleg elvétve nagyobb eséllyel a Tiszántúlon alakul ki zápor. 12 napos előrejelzés Térképes előrejelzés. A hideg tavasz után még a nyár első hónapja is tartogat hűvös napokat ráadásul csapadékból sem lesz hiány.

30 napos előrejelzés az ország összes településére. Keleten északkeleten lehet több nyugaton. Tovább az Időkép térképre.

A 30 napos időjárás előrejelzés alapvetően különbözik a rövid és középtávú 7 illetve 15 napos előrejelzéstől és a hosszútávú szezonális előrejelzéstől is. 15 napos Időjárás előrejelzés Szeged két hétre Csongrád Pontos Időjárás előrejelzés. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz.

A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és. Ezen a napon nyilvántartott hőmérsékleti rekordok. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz.

Az északi északkeleti szél élénk lesz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és. Minél erősebbek a hullámvölgyek annál bizonytalanabb lesz az előrejelzés.

Délután 20-22 fok körül alakul a hőmérséklet. 11 és 15 óra között az UV-sugárzás eléri az erős a napos déli órákban akár a nagyon erős fokozatot is. A keleties szél gyenge mérsékelt marad.

Get the forecast for today tonight tomorrows weather for Szeged Szeged Magyarország. Up to 90 days of daily highs lows and precipitation chances. Aktuális időjárás Még több térkép.

Szeged 30 napos időjárás előrejelzése. A keleti országrészben még élénk lesz az északi-északkeleti szél. Szerdán a napos időszakok mellett ismét többször megnövekszik a gomolyfelhőzet de számottevő csapadék nem várható.

Szeged rövidtávú órás időjárás előrejelzése. Érdemes ezekről is néhány szót ejteni hogy látható legyen a különbség. A Szeged óránkénti időjárás előrejelzés alapján nagy pontosággal megnézheti hogy milyen idő lesz ma vagy holnap.

Időjárás Szeged 7 napos időjárás előrejelzés. Pénteken éjszaka front vonul át felettünk néhol zápor zivatar várható napközben már inkább csak délkeleten lehet csapadék nyugaton csökken a felhőzet majd tartósan kisüt a nap. Napközben 18-24 fokra van kilátás.

Egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok teendők tervezésekor. Aktuális időjárás Még több térkép. 12 napos előrejelzés Térképes előrejelzés.

Leave a Reply