2014 Ehf Kupa Győzetes Szeged

Ide azok a csapatok jutottak be amelyek hazájuk bajnokságában a második helyén vagy amelyek az EHF-bajnokok ligája csoportkörének harmadik helyén végeztek. Szerdán 19 órakor itthon szombaton 1830-kor idegenben lépünk pályára a KH férfi kézilabda liga döntőjében.


Tortenelmi Siker Ehf Kupat Nyert A Szeged 24 Hu

Ilyés Ferenc 7 gólt szerzett Mikler Roland is jól védett.

2014 ehf kupa győzetes szeged. Köszönjük különleges ajándék ez számunkra Szeged napján írta a Facebookon Botka László Szeged polgármestere. Nem éppen teli önbizalommal keltünk útra 2014. Időt kért a Szeged.

A Pick Szeged kétgólos vereséget szenvedett a portugál Sporting CP vendégeként a férfi kézilabda EHF Kupa negyeddöntőjének első vasárnapi mérkőzésén. Published on May 19 2014 Hétfő kora délután megérkezett Szegedre az EHF Kupa a Pick Szegeddel. Vadkerti kapta a labdát kihagyja a ziccert de hetes.

2014 ehf kupa ilyés ferenc pick szeged Category. Mikler Balogh Illyés és Zubai átlag feletti teljesítményével kupadöntőt játszhat. Ezt megelőzően a Bp.

Larholm Omeyer alatt a hálóba pattintott. A Győri ETO kézilabdás lányai után újabb magyar kupagyőztest ünnepelhetünk. FORDULÓ A CSOPORTKÖRBE JUTÁSÉRT.

VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS EHF-KUPA-GYŐZTES A SZEGED. A magyar férfi kézilabdázás történetében a Szeged a negyedik együttes amely győzni tudott nemzetközi európai kupasorozatban. A férfi kézilabda EHF-kupa 20132014-es idénye.

A Veszprém mellett a legnagyobb hazai riválisa a Szeged is nagy dobásra készül a 201415-ös szezonban. A Tisza-parti együttes az ötödik magyar férfi kézilabda csapat amely. Jelentkezz be a fiókodba.

A Pick Szeged 12 elvesztett hazai döntő után nemzetközi kupát nyerve a történetének legnagyobb sikerét érte el. Szegedi szenzáció Mikler a döntőbe védte a Picket. Szegedi EHF Kupa bravúr és döntőt érő győzelem.

A csapat legjobbja a már szombati elődöntőben is remeklő Ilyés Ferenc volt aki hét gólt szerzett. Győzött szinte már negyeddöntős a Szeged – A Pick hazai pályán nyolc góllal nyert a szlovák Tatran Presov ellen. 0544 Nehéz mérkőzés előtt a Veszprém és a Csurgó.

Füchse Berlin német-Pick Szeged 22-24. Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év a szövegben szereplő. Ellenfelünk a Telekom Veszprém lesz.

A francia Montpellier 36-32-re verte a román Constantát a másik elődöntőben így a Pick velük játszik a vasárnap 1535-kor kezdődő fináléban. A 20132014-es férfi EHF-kupa az európai férfi kézilabda-klubcsapatok második legrangosabb tornájának 33. A macedón bírók is a Szegednek fújtak így győzték le is velünk voltak a Pick 29-28-ra nyert a Montpellier ellen.

Az alaposan megerősített EHF Kupa-győztes a Bajnokok Ligájában 20140801. Gratulálok a Pick Szeged minden játékosának és a szakmai vezetőknek. Dolenec még belövi de ez már nem oszt nem szoroz.

2021 0531 A döntő hete – zúgjonacsarnok. Előtte néhány nappal buktuk el a magyar bajnoki döntőt így minden szurkolónk abban reménykedett hogy legalább éremmel térünk haza. A Szeged 29-28-ra nyerte meg a döntőt és ezzel az EHF Kupát.

A szombaton és vasárnap első ízben megrendezett férfi kézilabda EHF-kupa Final Fourt – előbb a házigazda Füchse Berlin majd a világ egyik legjobb csapata a francia Montpellier legyőzésével – megnyerte a Pick Szeged. Május 15-én Németországba Berlinbe az EHF-kupa négyes döntőjére. Nagy napja ez a magyar férfi kézilabdának.

Remekül kezdett a Szeged az első félidő 15. Montpellier francia-Pick Szeged 28-29 14-16 Férfi kézilabda EHF-kupa döntő. A második számú kupasorozat az EHF-kupa négyes döntőjében a Pick Szeged volt az érdekelt és a rendező Füchse Berlint kapta.

A Pick Szeged hazai pályán kiütéses 11 gólos győzelmet aratott a svéd Kristianstad ellen a férfi kézilabda EHF Kupa főtáblájának utolsó hatodik fordulójában. Este 20 órától a Dugonics téren közel hatezren ünnepeltek Mikler könnyek között. 2014-ben a Szeged 2015-ben a Füchse Berlin idén pedig a Göppingen diadalmaskodott.

Sports A férfi kézilabda EHF-kupa berlini négyes döntőjének fináléjában a Pick Szeged 2928-ra legyőzte a francia Montpellier-t így fennállása első nemzetközi trófeáját hódította el. Minden amit ehf kupa témában tudni érdemes. Percében már négy góllal vezetett 4-8.

Ezzel a teljesítményével pedig a Pick Szeged elérte történetének legnagyobb sikerét az EHF-kupa döntős szereplést. Történetének legnagyobb sikerét érte el a Pick Szeged. Benfica portugálPICK SZEGED 2425.

Európai kupagyőztes a Szeged.


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Mol Pick Szeged Kezilabdacsapat


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Eloszor Nyertunk Nemzetkozi Kupat 2014 Ben Mol Pick Szeged Kezilabdacsapat


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Az Ilyes Szekeren Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Valogatott Okossagok


Szegeden Nincs Premium Az Ezustert

Leave a Reply