2014 Ehf Kupa Győztes Pick Szeged

2014 Ehf Kupa Győztes Pick Szeged

KiírásaIde azok a csapatok jutottak be amelyek hazájuk bajnokságában a második helyén vagy amelyek az EHF-bajnokok ligája csoportkörének harmadik helyén végeztek. Ugyanezt az eredménypárt érte el 2013 -ban és 2014 -ben is.


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar

Jelentkezz be a fiókodba.

2014 ehf kupa győztes pick szeged. BM Atlético de Madrid. Az előző idényben EHF Kupa-győztes Mol-Pick Szeged az utolsó tizenkét percben négygólos hátrányt ledolgozva 27-26-ra legyőzte a vendég ukrán Motor Zaporizzsját a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában írja az MTI. A Pick Szeged megnyerte a 20132014-es férfi EHF-kupát ezzel története első nemzetközi kupasikerét aratta.

Európai kupagyőztes a Szeged. Előtte néhány nappal buktuk el a magyar bajnoki döntőt így minden szurkolónk abban reménykedett hogy legalább éremmel térünk haza. 2010-ben hazatért és a másik magyar nagy csapat a Pick Szeged együttesében védett ahol 2014-ben EHF-kupát nyert.

És végre a bírókra sem. Emellett csapatával minden évben részt vehetett a nemzetközi kupákban előbb az EHF-kupában majd a Kupagyőztesek Európa-kupájában. 2010-ben igazolt a bajnoki ezüstérmes Pick Szeged csapatához amellyel pályára léphetett a Bajnokok Ligájában.

1722 Első nemzetközi kupadiadalát aratva a Pick Szeged nyerte a férfi kézilabda EHF Kupát mivel a berlini négyes döntő vasárnapi fináléjában 29-28-ra győzött a Montpellier ellen. 2014 ehf kupa ilyés ferenc pick szeged Category. Május 15-én Németországba Berlinbe az EHF-kupa négyes döntőjére.

Sports A férfi kézilabda EHF-kupa berlini négyes döntőjének fináléjában a Pick Szeged 2928-ra legyőzte a francia Montpellier-t így fennállása első nemzetközi trófeáját hódította el. Előbb Szegeden majd Bordányban Zákányszéken Makón az erdélyi Székelyudvarhelyen a vajdasági Magyarkanizsán volt kiállítva. A férfi kézilabda EHF-kupa berlini négyes döntőjének fináléjában a Pick Szeged 2928-ra legyőzte a francia Montpellier-t így fennállása első nemzetközi trófeáját hódította el.

Élő közvetítés Utánpótlás hírek Csapat. Miután az EHF-kupa berlini négyesdöntőjében nyert előbb a Füchse Berlin majd a Montpellier. Élő közvetítés Utánpótlás hírek Csapat.

39 A 2014-2015-ös idényben a MOL-Pick Szeged a bajnokságban és a Magyar Kupában is a második helyet szerezte meg. Iroda 6720 Szeged Deák Ferenc utca 28-30. Montpellier francia-Pick Szeged 28-29 14-16 Férfi kézilabda EHF-kupa döntő.

2012-ben az RK Zagreb elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen gólt is sikerült. Ugyancsak 2014 -ben története legnagyobb sikerét elérve nemzetközi kupagyőztes lett. A final four legjobb kapusának Mikler Rolandot választották meg az MVP Iker Romero Füchse Berlin a sorozat gólkirálya a 72 találatig.

EHF-Kupa győztes 2014. 2017 szeptemberétől egy szezont Irina Gyibirova mellett a női ŽRK Vardar másodedzője volt. Játékosaink Szakmai stáb.

Csapategység formaidőzítés és nyerő típusú játékosok ezek voltak a szegedi győzelem kulcsai. Gratulálok a Pick Szeged minden játékosának és a szakmai vezetőknek. Közös irányításukkal a macedón csapat Bajnokok Ligája döntőt játszott amelyet hosszabbítás után bukott el a Győri Audi ETO KC-val.

Hazaérkezett a friss EHF-kupa-győztes Pick Szeged férfikézilabda-csapata miután frenetikus bravúrt bemutatva előbb legyőzte a házigazda Füchse Berlint majd a döntőben a francia Montpellier-t megverve megnyerte a második számú klubtrófeát. 2016-ban a Budakalász KC-hoz igazolt a szezon végén innen vonult vissza játékosként. A 20132014-es férfi EHF-kupa az európai férfi kézilabda-klubcsapatok második legrangosabb tornájának 33.

Juan Carlos Pastor vezetőedző nem is kaphatott volna ennél szebb ajándékot 46. Az idény végén elhagyta a csongrádiakat miután Piotr Wyszomirskit igazolták melléje és inkább újra légiósnak állt. Játékosaink Szakmai stáb.

2014-ben EHF-kupa győztes a Pick Szegeddel. A nyáron pedig a díszes EHF-kupa serleg turnéra indult. A Pick Szeged a 2011-2012-es idényben bajnoki és Magyar Kupa ezüstéremmel zárt.

A 20142015-ös szezonban két ezüstérem jutott az immár MOL-PICK Szeged. EHF Kupa-győztes a Pick Szeged. Nem éppen teli önbizalommal keltünk útra 2014.

Köszönjük különleges ajándék ez számunkra Szeged napján írta a Facebookon Botka László Szeged polgármestere.


Eloszor Nyertunk Nemzetkozi Kupat 2014 Ben Mol Pick Szeged Kezilabdacsapat


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


A Pick Szeged Megnyerte Az Ehf Kupat M4 Sport


Szegeden Nincs Premium Az Ezustert


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Az Ilyes Szekeren Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Valogatott Okossagok


Ferfi Kezi Ehf Kupa Donto Pick Szeged Montpellier Nso


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Mol Pick Szeged Kezilabdacsapat

Leave a Reply