2014 Ehf Kupa Győztes Szeged

2014 Ehf Kupa Győztes Szeged

Ugyanezt az eredménypárt érte el 2013-ban és 2014-ben is. A szombaton és vasárnap első ízben megrendezett férfi kézilabda EHF-kupa Final Fourt – előbb a házigazda Füchse Berlin majd a világ egyik legjobb csapata a francia Montpellier legyőzésével – megnyerte a Pick Szeged.


Szegeden Nincs Premium Az Ezustert

A Veszprém mellett a legnagyobb hazai riválisa a Szeged is nagy dobásra készül a 201415-ös szezonban.

2014 ehf kupa győztes szeged. Vadkerti kapta a labdát kihagyja a ziccert de hetes. Eredmény EHF Kupa döntő Pick Szeged-Montpellier francia 29-28 16-14. Pick Szeged – Magyar Kupa-győztes játékoskeret 2007-08 1 Puljezević 12 Kiss O.

Csapategység formaidőzítés és nyerő típusú játékosok ezek voltak a szegedi győzelem kulcsai. Dolenec még belövi de ez már nem oszt nem szoroz. 2004 Az EHF Kupa-győztes Szeged hazai környezetben 47-28-ra kiütötte a Balmazújváros csapatát a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Miután az EHF-kupa berlini négyesdöntőjében nyert előbb a Füchse Berlin majd a Montpellier. VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS EHF-KUPA-GYŐZTES A SZEGED. MOL-Pick Szeged – FTC-HungaroControl.

A vége iszonyatosan izgalmasra sikeredett de Ilyés parádés játékának és kupát érő góljainak és a szokásos Mikler-bravúroknak köszönhetően a Pick Szeged történelmet írt. Nem éppen teli önbizalommal keltünk útra 2014. Magyar Kupa férfi V.

Jan-ig 16 Marjanac 77 Žvižej 7 Vadkerti 19 Petrea 8 Osmajić 5 Sutka 10 Anđelković 22 Bajusz 6 Đurković 88 Stamate 2 Herbert 13 Krivokapić 19 Ferenczi. A Győri ETO kézilabdás lányai után újabb magyar kupagyőztest ünnepelhetünk. KiírásaIde azok a csapatok jutottak be amelyek hazájuk bajnokságában a második helyén vagy amelyek az EHF-bajnokok ligája csoportkörének harmadik helyén végeztek.

Játékosaink Szakmai stáb Mérkőzések. Az alaposan megerősített EHF Kupa-győztes a Bajnokok Ligájában 20140801. Csupa nagy betűvel mert megérdemlik nagyon nagyot meccsetek a fiúk.

Sports A férfi kézilabda EHF-kupa berlini négyes döntőjének fináléjában a Pick Szeged 2928-ra legyőzte a francia Montpellier-t így fennállása első nemzetközi trófeáját hódította el. A Pick Szeged a 2011-2012-es idényben bajnoki és Magyar Kupa ezüstéremmel zárt. A Veszprém mellett a legnagyobb hazai riválisa a Szeged is nagy dobásra készül a 201415-ös szezonban.

EHF Champions League 200708 Clubs Pick Szeged. Felejthetetlen EHF-kupa-győzelem Vissza Öt éve 2014. És végre a bírókra sem.

Az alaposan megerősített EHF Kupa-győztes a Bajnokok Ligájában 20140801. Az évek alatt a szegedi klub történetének legeredményesebb játékosa. Előbb Szegeden majd Bordányban Zákányszéken Makón az erdélyi Székelyudvarhelyen a vajdasági Magyarkanizsán volt kiállítva.

Élő közvetítés Utánpótlás hírek Csapat. Május 15-én Németországba Berlinbe az EHF-kupa négyes döntőjére. Jelentkezz be a fiókodba.

Hazaérkezett a friss EHF-kupa-győztes Pick Szeged férfikézilabda-csapata miután frenetikus bravúrt bemutatva előbb legyőzte a házigazda Füchse Berlint majd a döntőben a francia Montpellier-t megverve megnyerte a második számú klubtrófeát. 2018 tavaszán több ezüstérem után hazai bajnokságot nyert csapatával a legnagyobb rivális Veszprémet legyőzve. A MOL-Pick Szeged-FTC-HungaroControl B.

A 20142015-ös szezonban két ezüstérem jutott az immár MOL-PICK Szeged. 47 gólt dobott a Szeged MTI 20140920. A Tisza-parti együttes az ötödik magyar férfi kézilabda csapat amely.

Időt kért a Szeged. 2014 ehf kupa ilyés ferenc pick szeged Category. A nyáron pedig a díszes EHF-kupa serleg turnéra indult.

A 2014-es évben tagja volt az EHF-kupa győztes csapatnak amely a berlini döntőben a francia Montpellier Handball ellen hódította el a serleget. Larholm Omeyer alatt a hálóba pattintott. A 20132014-es férfi EHF-kupa az európai férfi kézilabda-klubcsapatok második legrangosabb tornájának 33.

Előtte néhány nappal buktuk el a magyar bajnoki döntőt így minden szurkolónk abban reménykedett hogy legalább éremmel térünk haza. Honvéd 1982-ben BEK- a Veszprém 1992-ben és 2008-ban KEK-győztes lett a Rába Vasas ETO Győr pedig 1986-ban az IHF Kupát hódította el. Berlinben megnyertük az EHF-kupát.

Ugyancsak 2014-ben története legnagyobb sikerét elérve nemzetközi kupagyőztes lett. Május 18-án klubunk történetének első nemzetközi sikerét értük el.


Az Ilyes Szekeren Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Valogatott Okossagok


Eloszor Nyertunk Nemzetkozi Kupat 2014 Ben Mol Pick Szeged Kezilabdacsapat


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Mol Pick Szeged Kezilabdacsapat


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Ehf Kupa Gyoztes A Pick Szeged Delmagyar


Tortenelmi Siker Ehf Kupat Nyert A Szeged 24 Hu

Leave a Reply