2016.12.12 Szeged Jótékonysági Koncert Kisszínház

Posted 20181209 Ozsvárt László. Závada Péter- Pintér Béla-darab bölcsészfesztivál egyetemi tavasz és egyetemi színházi találkozó kórushangversenyek Ady-év költészet napja levendula napok szilvafavirág-festészeti tanfolyam a Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája és az egyetem művészeti csoportjai több száz programot kínálnak 2019-ben is.


Kisszinhaz Szeged Tourinform

Folytatódnak az adventi programok a Belvárosban változatos programokkal jelentkezik a Somogyi-Könyvtár éves a TIK a Háromszék Táncegyüttes lesz a Kisszínház vendége valamint hangverseny és jótékonysági koncert várja a szegedieket.

2016.12.12 szeged jótékonysági koncert kisszínház. Ők és azok akik jelezték hogy a jegyvásárláson túl is támogatni kívánják pénzadománnyal a rendezvényt azt a helyszínen lévő adomány gyűjtő dobozba dobva vagy a Szól a SzívAlapítvány 11714006-20037628-00000000 számlaszámára Jótékonysági koncert Kingáért feltüntetéssel tehetik meg. Jótékonysági koncert Szegeden Rövid hírek 2010. A Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Újszülött Intenzív Osztályért Alapítvány sajtótájékoztatót tartott a szegedi Tiszavirág Étterem és Kávézóban abból az alkalomból hogy a tavalyi év után idén is egy jótékonysági koncert kerül megrendezésre a Szent Gellért fesztivál részeként szeptember 21-én egy különösen impozáns helyszínen a felújított.

Március 12-i katasztrófa után március 30-án. SZEGEDma Napfényes gyermekarcok címmel jótékonysági koncertet szerveznek a GEMMA Központ gyermekeinek javára december 18-án vasárnap 15 órakor a Székesegyházban. A nagyszínházi művészbejáróval szemben Nyitva.

Millenniumi Kávéház Dugonics tér 12. Madarasi Gyermek- és Ifjúsági Fúvószenekar. Az alábbi videó egy rövid összefoglaló az.

Az idén is megrendezésre került a Szegedi Újszülött életmentő alapítvány részére adott koncert amelyet a Ökumenikus Gospel kórus tartott. Szombati szegedi programok moziműsor színházműsor jól áttekinthető tiszta formában. SZTE Füvészkert Lövölde u.

KóSza Kórusok. 1401 Kiváló szegedi és szegedi kötődésű előadók két órás gálaműsorral várják az érdeklődőket a. Idén is 100 jótékonysági koncerten gyűjt a rászorulóknak Mága Zoltán Fotó.

Szeged újjáépítéséért az első jótékonysági hangversenyt Párizsban rendezték alig két héttel az 1879. Szegedi nemzeti színház dunai árvíz jótékonysági koncert Somló Gábor. SZÖG jótékonysági koncert és lemezbemutató.

Folytatódik a jótékonysági koncertsorozat a Zeneakadémián a Szent János Kórház gasztroenterológiai osztályának javára. A párizsi Notre-Dame a tűzvész előtt FotóForrás. 1447 Szerz ő.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Jótékonysági koncert orgonavásárlás támogatása. A koncertre jegyeket elővételben 2000 forintos áron a.

Jótékonysági koncert a GEMMA Központ tanulóiért KUL TÚRA Megjelent. Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész idén is 100 állomásból álló jótékonysági koncertsorozaton gyűjt rászoruló emberek és közösségek javára pénteken Szabadkán lép fel. Péntek Imréné a GEMMA Központ intézmény.

Piarista Iskola Éneklő Ifjúság. Az idei egyben a kórus lemezbemutató koncertje is volt. A páratlan élményt három fellépő László Boldizsár Cser Krisztián és Baracskai Judit operaénekesek biztosítják majd akik megtöltik a dómot hangjukkal fenséges áriákkal és duettekkel.

This video is unavailable. Az Agóra intézmény fenntartója Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata. 1900 Honeybeast akusztikus jótékonysági koncert a Pszichiátriáért Alapítvány szervezésében.

Csík János és a Mezzo Szép a tavasz szép a nyár című koncertje. Immár hagyományteremtő céllal második alkalommal rendezte meg az Alapítvány a Kelet Magyarországi Transzplantáció fejlesztéséért címmel jótékonysági koncertjét mely a tavalyi alkalomhoz hasonlóan idén is szervesen kapcsolódott a. Jótékonysági komolyzenei hangversenyt rendez a Rotaract Club Szeged április 20-án szerdán 19 órától a szegedi dómban.

2000 Fonó Klub Szeged Évadnyitó. Jótékonysági koncert a Kelet-Magyarországi Transzplantáció Fejlesztéséért a Debreceni Református Nagytemplomban. Hétfőtől péntekig 10 – 17 óráig szombaton 10 – 12 óráig.

Kisszínház Jótékonysági koncert a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány javára. Jótékonysági koncert a Notre-Dame újjáépítéséért Szegeden. Jótékonysági gálával segítik az árvízkárosultakat Szegeden.


Kisszinhaz Szeged Tourinform


Egy Egeszen Kis Szinhaz Szegeden


Tixa Kisszinhaz


Kisszinhaz Szeged Tourinform


Kisszinhaz Szeged Tourinform


Kisszinhaz Szeged Tourinform


Szeged Hu Az Idoseket Koszontottek A Kisszinhazban


Kisszinhaz Szeged Tourinform


Kisszinhaz Szegedi Kisszinhaz Felujitasa

Leave a Reply