2017 évi Helyi Tdk Szeged Programfüzet

Az absztraktok feltöltésének várható időszaka. évi Idősügyi támogatási keret felhasználása továbbá az elszámolására vonatkozó dokumentumok.


Az Szte Aok Fok Gytk Etszk Helyi Tdk Konferenciai Posts Facebook

Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar H-6726 Szeged Temesvári krt.

2017 évi helyi tdk szeged programfüzet. 83 Végetért az Orvos- és Egészségtudományi Szekció 2014. OTDK-n való részvételre és ott a 2017-es esztendőhöz hasonló eredményeket érjen el. április 3-6 való részvételre.

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar a Fogorvostudományi Kar a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar közösen rendezi a 2020. Tavaszi fizika-csillagászat helyi TDK konferencia menetrend és határidők. évi helyi TDK Konferenciája Szombaton délben eredményt hirdettek a.

Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar H-6726 Szeged Temesvári krt. Az idei esztendőben a XXXIV. A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar a Fogorvostudományi Kar a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar közösen rendezett 2017.

Október 2-án elindult a 2017. évi SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferencia időpontja. Pdf 395 kB beszámoló.

évi helyi SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferenciára absztraktot beküldő SZTE ÁOK hallgatók vagy az SZTE ÁOK-n TDK munkát végző hallgatók közül 16-an lehetőséget kapnak a XXVI. Kedd wwwtdkuni-miskolchu A rezümé megküldésének határideje. TDK 2015 – Helyi forduló – Fogorvostudományi Szekció.

évi Sport támogatási keret pályázatra A 2017. TDK 2016 – Helyi forduló – Fogorvostudományi Szekció 2016. A Tudományos Diákköri Tanács elnöke.

évi SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferencia. évi helyi SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferenciára absztraktot beküldő SZTE ÁOK hallgatók vagy az SZTE ÁOK-n TDK munkát végző hallgatók közül 16-an lehetőséget kapnak a XXVI. Tavaszi és a 2018.

Péntek a csatolt minta alapján a gkdh4uni-miskolchu e-mail címre A dolgozat beadási határideje 2 példányban. Tovább a teljes cikkhez. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Foglalkoztatási Szociális és Sportbizottsága megtárgyalta a 2017.

Között rendezte a helyi TDK Konferenciát. évi őszi helyi TDK konferencia biológia fizika földrajz-földtudomány informatika kémia matematika szekciók. Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2019 Helyi konferencia 2018.

A Magyar Traumatológus Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság 2014. Évi Közös Kongresszusa 2014. 1 oldalas absztraktok leadása 1 példányban a.

Az ÁOK-n a TDK konferencia online volt megtartva. Helyi TDK Konferencia 2017 A 2017. November 15-17 ezen belül a Gyógyszerésztudományi Kar rendezvényére várhatóan 2017.

Marosvásárhelyi TDK konferencián 2019. Szeged Programfüzet letöltése. 83 Végetért az Orvos- és Egészségtudományi Szekció 2014.

Marosvásárhelyi TDK konferencián 2019. H-6720 Szeged Zrínyi u. 1 oldalas absztraktok leadása 1 példányban a fizika területi felelősnek.

Csütörtök 11 óra FOK B épület sárga terem Szeged Tisza Lajos krt. A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar a Fogorvostudományi Kar a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2020. április 3-6 való részvételre.

Elindult a 2017-es helyi TDK Konferencia absztraktfeltöltése. Csütörtök dékáni szünet A TTIK programfüzete. A dokumentumot a TDK-zó hallgatók és témavezető kollégákhoz eljuttatjuk valamint a kari honlap TDK-felületére is felkerül.

őszi helyi fordulókra jelen dokumentumban megfogalmazott elvárások formai követelmények szerint kérjük a dolgozatokat megírni és benyújtani. 14 órától dékáni szünet. évi helyi TDK Konferenciáját.

Szeged Tisza Lajos krt. évi tavaszi TDK versenyre való elektronikus jelentkezés határideje. évi tavaszi helyi TDK konferencia biológia fizika földrajz-földtudomány informatika kémia matematika szekciók.

Docx 408 kB A 2014. Tavaszi fizika-csillagászat helyi TDK konferencia menetrendje. évi helyi TDK Konferencia absztraktfeltöltése.

évi helyi TDK Konferenciája. évi helyi TDK Konferenciájának időpontja. FOK B épület Sárga terem Szeged Tisza Lajos krt.

Országos Tudományos Diákköri Konferenciára készülve köszönetemet fejezem ki. SZTE ÁOK FOK GYTK ETSZK – 2020.


Az Szte Aok Fok Gytk Etszk Helyi Tdk Konferenciai Posts Facebook


Az Szte Aok Fok Gytk Etszk Helyi Tdk Konferenciai Posts Facebook


Szegedi Tudomanyegyetem Aktualis Informaciok


Tdk Hirek


Az Szte Aok Fok Gytk Etszk Helyi Tdk Konferenciai Posts Facebook


Szegedi Tudomanyegyetem Archivum


Az Szte Aok Fok Gytk Etszk Helyi Tdk Konferenciai Szte Aok Tudomanyos Diakkori Tanacs Titkarsag Szeged Koranyi Fasor 9 Szeged 2021


Tdk Hirek


Az Szte Aok Fok Gytk Etszk Helyi Tdk Konferenciai Posts Facebook

Leave a Reply