2018 Szeged Ifjúsági Napok Fellépők

A hazai fellépők közül pedig érkezik majd Ákos Majka és Curtis a Halott Pénz a Kowalsky meg a Vega a Honeybeast a Follow The Flow a Wellhello Horváth Tamás a Lóci játszik ByeAlex és a Slepp Manuel a Margaret Island The Biebers és a BSWA Szegedi Ifjúsági Napok korábban már bejelentett néhány nevet így már biztos hogy fellép augusztusban John Newman a. Napján jelentették be az augusztusi fesztivál első külföldi fellépőit.


Szegedi Ifjusagi Napok Szin 2018 Szeged 2018 08 22 2018 08 26

Az idén 300 éves Napfény Városában a korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack Nakadia Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv.

2018 szeged ifjúsági napok fellépők. Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN 2019 augusztus 27-én a SZIN2019-en 10 zenei helyszínnel és több mint 150 programmal zárjuk együtt a nyaratZárd velünk a nyarat 2019-ben is. Szegedi Ifjúsági Napok 2016. 46251804 20157019 Megnézem a térképen.

Celebrating its 50th edition this year the festival is one of the longest running in Europe. Jön Jess Glynne és a brit dnb-előadó Wilkinson. A hazai fesztiválkínálat igazi matuzsáleme a Szegedi Ifjúsági Napok amely ugyan az idők folyamán alaposan átalakult a kezdeti városi parádéhoz képest de továbbra is az egyik legbarátságosabb és leghangulatosabb helyszínt és nyárzáró élményt kínáljaErre pedig 2018-ban még egy óriásit ráfejel majd a fesztivál ugyanis augusztus 22.

A fesztivál szervezői ünnepi jegyakciót is indítanak. Szegedi Ifjúsági Napok 2021. SZIN is a multi-genre music festival in Szeged Hungary.

A Kiút Alapítvány a Felépülő Hozzátartozók Egyesületével httpsfehoehu és a Felépülők Egészségügyi Anonim Egyesületével wwwanonimalkoholistakhu karöltve részt vett a 2018-as Szegedi Ifjúsági NapokonA Civil Faluban láttuk vendégül a fesztiválozókat ügyességi játékokkal információs anyagokkal és sok-sok beszélgetéssel. Palkó aug 29 2016. Augusztus 25 – 28.

With indoor and outdoor stages SZINs lineup is anchored by Hungarys hottest talent across a wide range of genres while also featuring carefully chosen international acts. Szegedi hírek programok lehetőségek általános információk közlekedési információk. A weboldalon cookie-kat használunk amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.

Az idén augusztus 22 26- között várják ide a látogatókat. 6726 Szeged Újszegedi Partfürdő Közép Kikötő sor 1 GPS. Között tartottak a partfürdőn.

A jazz napok időpontja. 87393 likes 1418 talking about this 50611 were here. Ráadásul a szervezők a hosszú kihagyás miatt úgy döntöttek hogy idén meghosszabbítják a fesztivált.

Szeged365hu a Szeged és Csongrád megye napi híreivel szolgál. Weboldalunk további használatával jóváhagyja hogy cookie-kat használjunk. 1933 Idén ötvenéves a Szegedi Ifjúsági Napok úgyhogy a szervezők az év 50.

2 days agoA SZIN Facebook oldalán tette közzé hogy idén augusztus 25-29. Celebrating its 50th edition this year the festival is one of the longest running in Europe. 1933 Szeged Televízió Szegedi Ifjúsági Napok SZIN A rockroll fél évszázadát egykori szervezők és fellépők visszaemlékezései gondosan.

SZIN is a multi-genre music festival in Szeged Hungary. Szegedi Ifjúsági Napok 2019. A Szegedi Ifjúsági Napok új fellépők bejelentésével igyekszik szebbé tenni hideg napokat.

Szegedi Ifjúsági Napok SZIN Szeged Hungary. Így érthető módon rövidebb lett a. Szegedi Ifjúsági Napok 2018.

1933 Szeged Televízió Szegedi Ifjúsági Napok SZIN A rockroll fél évszázadát egykori szervezők és fellépők visszaemlékezései gondosan. A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA. De minek is a rövidítése ez a néhány betű.

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. Beharangozó Sokan csak így emlegetik Szegeden és az ország sok más helyén hogy SZIN. A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádja a Szegedi Ifjúsági Napok pénteken bejelentette hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megrendezésre kerül.

Között ugyanis a napfény városában játszik Inna az Enter Shikari és Naugthy Boy is a legnagyobb hazai fellépők mellett. Napfény barátság gyönyörű lányok fergeteges koncertek és semmihez sem fogható atmoszféra. SZIN az ország nyárzáró bulija.

A szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Között kerül megrendezésre a Szegedi Ifjúsági Napok melynek a mottója Szabadság Szerelem lesz. Idén volt szerencsém sajtósként résztvenni Szeged legnagyobb zenei fesztiválján amit idén Augusztus 24-28.

Mint ahogy a címben is írtam a Szegedi Ifjúsági Napok elnevezése. Ezért úgy döntöttünk hogy az idei évben EGY NAPPAL HOSSZABB lesz a fesztivál. Új szervezőkhöz került a stafétabot és az IH rendezvényközpont szervezte meg az eseményt.

Idén ötnapos lesz a fesztivál augusztus 25-29 között. 2020 ya a la venta.


Csekkoljatok A 4 Szegedi Ifjusagi Napok Szin Facebook


Szegedi Ifjusagi Napok 2018 Szegedi Ifjusagi Napok


Szegedi Ifjusagi Napok Szin 2018 Szeged 2018 08 22 2018 08 26


Szegedi Ifjusagi Napok 2018 Szegedi Ifjusagi Napok


Szin Szegedi Ifjusagi Napok 2018 Festicket


Szin Szegedi Ifjusagi Napok 2018 Festicket


Szegedi Ifjusagi Napok Szin 2018 Elmenyem Hu


Szin Szegedi Ifjusagi Napok Fesztival Socfest


Szegedi Ifjusagi Napok 2018 Szegedi Ifjusagi Napok

Leave a Reply