2019 Szeged Program Muzeumok Ejszakaja

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA A Szent- Györgyi Albert Agórában 2019. 2019-06-19 1000 Detektív játékkal játszóházzal és tárlatvezetésekkel várják az érdeklődőket a Múzeumok Éjszakáján Szegeden június 22-én szombaton.


Muzeumok Ejszakaja Szeged Programturizmus

Szegedi születésnap játékos kalandtúrával egybekötött mulatság a.

2019 szeged program muzeumok ejszakaja. Tartson velünk egy nem mindennapi városismereti sétára. A Múzeumok Éjszakája idén javarészt online programokkal várja Önöket. A Magyarország 2019.

Museumhu – magyar múzeumok honlapja. A Kutatók Éjszakájára készült programfüzet innen tölthető le. Az SZTE programjai itt találhatók.

Június 26-ig várjuk a megadott elérhetőségeken. 1135 Fekete ház Múzeumok Éjszakája programok Reök-palota Somogyi-könyvtár Az elveszett gyűrű rejtélyét is megoldhatták azok akik az év legrövidebb éjszakáján a múzeumokat járták. A Kutatók Éjszakája mobilapplikáció innen tölthető le androidos mobiltelefonra.

Museumhu – magyar múzeumok honlapja. 6723 Szeged Kálvária sgt. Június 22 – 7 helyszín – 6 órán át – 26 féle program Minden évben van egy nap ez idén június 22-e lesz – amikor az ország számtalan pontján késő estig nyitva állnak a múzeumok és egyéb kiállítóhelyek a látogatók előtt.

Gyere velünk a kulisszák mögé ismerd meg a legjobb műtárgysztorikat készíts LEGO-ból Bauhaus házat és válassz magadnak művészeti könyvet vagy magazint a. Székesfehérvár Székesfehérvár évek óta résztvevője a Múzeumok Éjszakája programsorozatának. Exkluzív tárlatvezetések irodalom koncert filmvetítés Bauhaus divatbemutató DJ-szett a teraszon vár a leghosszabb éjszakán.

Ismerje meg Szeged belvárosát a könyvtár legújabb mobilapplikációja segítségével. Ludwig Múzeum Mindig kortárs Kezdd a Múzeumok Éjszakáját nálunk. A Múzeumok Éjszakája idén javarészt online programokkal várja Önöket.

Az Agóra intézmény fenntartója Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata. A Múzeumok Éjszakáján az Aeroparkban idén is életre kelnek a műszerek több repülőgép pilótafülkéjében. 50547 likes 78 talking about this.

C Muzeális intézmények szakmai támogatása Kubinyi Ágoston Program 2019 Történeti látványtár kialakítása zajlik a Vármúzeum emeletén Szegeden. Guided tour in English see below A Múzeumok Éjszakáján az NJSZT ITK és a Szent-Györgyi Albert Agóra Omega kiállítása együttesen 800 Ftfő jegyárral tekinthető meg. Június 22 szombat 1000 Hol.

A Móra Ferenc Múzeum felújítása miatt idén a Fekete ház a Klauzál téri Interaktív élménytér és a. Friss információkat az infoprogramturizmushu e-mail. Fényárban úszik majd a többi között az Il-18-as a Jak-40-es a Tu-154-es és az L-410-es.

Szegedi osztálykirándulás program füvészkert látogatás játékos foglalkozásokkal 20210101. Országszerte online tárlatvezetésekre vetélkedőkre és virtuális túrákra filmekre számíthatnak a múzeumok hűséges rajongói. Friss információkat az infoprogramturizmushu e-mail.

Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján 2019. Agoraszegedhu A Múzeumok Éjszakáján az Omega kiállítás és az ITK együttesen 800 Ftfő jegyárral tekinthető meg. évi központi költségvetéséről szóló 2018.

Az Agóra csatlakozott a Készpénzmentes Szeged kezdeményezéshez. Felhívjuk figyelmét hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon ezért az itt közölt tartalom már lehet hogy NEM AKTUÁLIS. Múzeumok éjszakája a Szent- Györgyi Albert Agórában.

A program eső esetén elmarad. Felhívjuk figyelmét hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon ezért az itt közölt tartalom már lehet hogy NEM AKTUÁLIS. Idén is több fehérvári és vidéki szervezet fog össze hogy a látogatók minőségi kulturális élményeket szerezhessenek.

20190622 20190622 Országkép intéztmény Kultúra múzeumok éjszakája program Ma van a Múzeumok éjszakája amelyen országszerte 400 intézmény csaknem kétezer programja közül válogathatnak az érdeklődők. A látogatók számára minden program. A többi program belépőjegy nélkül látogatható.

Országszerte online tárlatvezetésekre vetélkedőkre és virtuális túrákra filmekre számíthatnak a múzeumok hűséges rajongói. A séta ingyenes de regisztrációhoz kötött amelyen maximum 15 fő vehet részt.


Muzeumok Ejszakaja Erd Programturizmus


Muzeumok Ejszakaja Home Facebook


Muzeumok Ejszakaja 2019


Xiii Muzeumok Ejszakaja 2015 Junius 20 Napok Unnep Szabadsag Fesztival


Detektiv Jatek Es Jatszohaz A Szegedi Muzeumok Ejszakajan


Programok


Muzeumok Ejszakaja 2019


Szegedi Tudomanyegyetem Muzeumok Ejszakaja Szegeden 2018


Muzeumok Ejszakaja 2019

Leave a Reply