Ez egy többrétegű több érzékszervet megmozgató betekintés az itáliai reneszánsz bölcsőjébe a korszak legjelentősebb műalkotásainak segítségével. A művészet templomai – Firenze és az Uffizi-képtár Art Cinema Lugosi terem Erzsébet krt.

Kultúrtörténeti sorozat legújabb művészfilmje Firenze és az Uffizi képtár rendkívül látványos ismeretterjesztő alkotás.

. 39 1074 Budapest A művészet templomai Firenze és az Uffizi képtár 3D színes feliratos olasz ismeretterjesztő film 95 perc Korhatár. December 17-től országszerte a mozikban magyar szinkronnal a Vatikáni múzeum 3D alkotóinak új filmje A művészet templomai – Firenze és az Uffizi képtár 3D. A film egy rendkívül látványos ismeretterjesztő alkotás egy sokoldalú utazás Firenzébe az itáliai reneszánsz bölcsőjébe a korszak legjellemzőbb műremekeinek megismerésén keresztül.

A Firenze és az Uffizi képtár 3D jóval több mint egy klasszikus művészeti dokumentumfilm. A Sky 3D és a Sky Arte a Nexo Digital valamint a Magnitudo Film produkcióját a Pannónia Entertainment mutatja be. Egy sokoldalú utazás Firenzébe az itáliai reneszánsz bölcsőjébe a korszak legjellemzőbb műremekeinek megismerésén keresztül.

Porthu filmoldal A művészet templomai – Firenze és az Uffizi képtár. A közel húsz helyszínen forgatott film bejárja a város leghíresebb épületeit és tereit a Medici-palotától kezdve a Szépművészeti Akadémián át a Ponte Vecchio-ig majd Firenze leghíresebb galériája az Uffizi Képtár kincseit Michelangelo Raffaello Leonardo Botticelli Tiziano és további művészóriások alkotásait tárja a nézők elé. Lenyűgöző utazás a reneszánsz bölcsőjébe.

Antonio Natali az Uffizi igazgatója választotta ki és méltatta a filmben bemutatásra kerülő kulcsfontosságú műveket. A hozzászóláshoz jelentkezz be. A művészet templomai c.

Ennek második része A milánói Scala A csodák palotája a klasszikus zene és előadó-művészet egyik leghíresebb intézményének évszázados történetét tárja fel a. Kultúrtörténeti sorozat legújabb művészfilmje Firenze és az Uffizi képtár rendkívül látványos ismeretterjesztő alkotás. December 17-től országszerte a mozikbanAz Uránia Nemzeti Filmszínházban jegyek már kaphatók.

A film elérhető a következő országok területén. A művészet templomai – Firenze és az Uffizi képtár.

A Firenze és az Uffizi képtár 3D jóval több mint egy klasszikus művészeti dokumentumfilm. Részletek a film Facebook-oldalán. Firenze és az Uffizi képtár szinkronizált olasz ismeretterjesztő film 2015 A művészet templomai vetítéssorozat egyik legkorábbi és máig legnépszerűbb epizódja egy több rétegű utazás az itáliai reneszánsz bölcsőjébe a korszak legjellemzőbb műremekeinek megismerésén keresztül.

FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR 3D színes szinkronizált olasz ismeretterjesztő film 95 perc 2015 Vetítési helyszínek országszerte. Michelangelo Brunelleschi Raffaello Leonardo Botticelli és további művészóriások alkotásaival és az azoknak otthon adó kincsek tárházával. Egy sokoldalú utazás Firenzébe az itáliai reneszánsz bölcsőjébe a korszak legjellemzőbb műremekeinek megismerésén keresztül – Michelangelo Brunelleschi Raffaello Leonardo Botticelli Caravaggio és további.

Magyarország Szlovákia Csehország Románia A művészet Watch A művészet templomai Firenze és az Uffizi képtár 12 Online Vimeo On Demand on Vimeo. A Firenze és az Uffizi képtár 3D jóval több mint egy klasszikus művészeti dokumentumfilm. Ő és Prof.

Online filmnézés Firenze és az Uffizi képtár. Tavaly decemberben a Firenze és az Uffizi képtár 3D-vel indult útjára A művészet templomai című sorozat amely Itália gazdag művészeti örökségének kiemelkedő alkotásait mutatja be a mozivásznon. A művészet templomai mozifilm Firenze leghíresebb galériája az Uffizi-képtár kincseit Michelangelo Raffaello Leonardo Botticelli Tiziano és további művészóriás alkotásait tárja a nézők elé.

Michelangelo Brunelleschi Raffaello Leonardo Botticelli és további művészóriások alkotásaival és az azoknak otthon adó kincsek tárházával az Uffizi képtárral a központban. Online hozzáférés egy felhasználó részére a kiválasztott filmhez 30 napig érvényes Saját részre vagy ajándékba is vásárolható. A művészet templomai c.

Lenyűgöző utazás a reneszánsz bölcsőjébe. Marco Ciatti Arturo Galansino Simon Merrells Antonio Natali. Ez egy többrétegű több érzékszervet megmozgató.

A művészet templomai Firenze és az Uffizi képtár 3D színes feliratos olasz ismeretterjesztő film 95 perc 2015 12E Forgalmazó. Egy sokoldalú utazás Firenzébe az itáliai reneszánsz bölcsőjébe a korszak legjellemzőbb műremekeinek megismerésén keresztül _ Michelangelo Brunelleschi Raffaello Leonardo Botticelli Caravaggio és további. A művészet templomai vetítéssorozat egyik legkorábbi máig legnépszerűbb része egy többrétegű utazás az itáliai.

FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR.

Leave a Reply