6723 Szeged Római Krt Eladó Tégla Lakás

6723 Szeged Római Krt Eladó Tégla Lakás

Az épületben 2 lift is van nem kell aggódnia hogy sétálnia kell a panorámás kilátásért. Szeged Piroska téren téglaépítésű társasház 4.


Elado Lakas Szeged Ingatlan Com 1 821 Hirdetes

Az ingatlan a Római körúton találhatóegy 2008-ban épült társasház negyedik emeleténA lakás a tetőtéri szögek miatt majd 70 négyzetméteres alapterületrede a földhivatal tulajdoni lapján 5547 nm a hivatalos hasznos területNappali plusz két szobafürdőszobakülön wc.

6723 szeged római krt eladó tégla lakás. Szeged Felsővárosi részén a Hóbiárt Basa utcában eladó az az 1. és egy amerikai konyha étkezővel a helyiség lista az. Szegeden a Római Krt-on 19 lakásos 3 szintes liftes társasházban kulcsrakész tetőtéri lakás eladó.

Szeged Székesfehérvár Szentendre m 2-E Ft-E Ft. Római krt-i remek befektetéseladó. Szegedi eladó lakás – Szeged közvetlen belvárosában a Tisza l.

Szegeden a Római Krt-on most induló 18. Eladó lakás Szeged Római Krt. A ház 1983-ban épült azóta megtörtént a felújítás az elektromos rendszert rézvezetékkel huzalozták korszerű központi fűtést építettek ki és a klimatizálás is megtörténtSzintenként külön fürdőszoba található.

Emeleti társasházi lakás 2 szobás felújított újszerű állapotú gázkonvektor fűtés Irányár. A nappaliból kilehet menni a erkélyre. A társasház előtti teret az épületek által.

Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt. Kialakításakor az előszobából nyíló 2 szoba nagy konyha tároló fürdő és külön WC kapott helyet. és egy amerikai konyha étkezővel a.

Eladó lakást keresel Szegeden. és egy amerikai konyha étkezővel a helyiség lista az. Római krt-i remek befektetéseladó.

24 900 000 Ft. Lakásos 3 szinte liftes társasházban 26-69 nm közötti lakások leköthetők illetve 2 db üzlet vagy iroda. A lakás nem zárószinti található még.

A lakásban található előszobamelyből nyílik konyha és kamra. Eladó ingatlanok Kiadó ingatlanok Lakópark Magazin. 41 990 000 Ft.

A környék rendezett családi házak és társasházak épültek itt. A kedves napfényes lakás az Anna fürdő szomszédságában található. Emeleti 2 külön szobás 49 m2-es nagy fürdőszobás megkímélt állapotú lakás autóbeállóval.

Emeleti tégla tásasházi lakás. A konyhával szembe a nappali melyből a hálószobába tudunk átmenni. 2 db fürdőszoba a lakás teljes felszereléssel.

Szeged – Belváros – Tégla lakás – Eladó 10. Külön helyiségben található1697 nm erkély tartozik a lakáshoz. Szeged-Belvárosában a Bécsi krt-on eladó ez az 52nm-es 9.

Római krt-i remek befektetéseladó. Eladó lakás szeged belváros 10000000Ft-tól. Ha eladó téglaépítésű lakást keresel a Startlakon biztosan megtalálod 245 db fényképes eladó téglalakás hirdetés Szeged Szeged Belváros városrészben.

A hirdetésben szereplő lakás a 3. Szeged Felsőváros nagyon kedvelt részén a Hóbiárt Basa utcában található a lakás. 6723 Dandár utca 53 m²-es 4.

Sarkánál a villamos megállónál kiadó ez a csodaszép modern lakás. Emelet 3 szobás állapot. Válogass a 50 eladó ingatlan hirdetésből.

A szobák parkettával a többi. Szeged Csuka utcában eladó egy nettó 118m2-es 76m242m2 belső kétszintes lakás 6 lakásos társasházban. 52 nm-es lakás eladó Szeged 3533377 9.

Emeleten található 9495635 nm -es nappali 2. Eladó egy második emeleti három szobás normál belmagasságú felújításra szoruló. Az ingatlan a Római körúton találhatóegy 2008-ban épült társasház negyedik emeleténA lakás a tetőtéri szögek miatt majd 70 négyzetméteres alapterületrede a földhivatal tulajdoni lapján 5547 nm a hivatalos.

Keresd meg itt új otthonod Szeged Szeged Belvárosi eladó tégla lakások magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Szegeden a József A sgt. Szeged belvárosában 52 nm-es tégla lakás eladó.

Szeged Római körút. Az ingatlan a Római körúton találhatóegy 2008-ban épült társasház negyedik emeleténA lakás a tetőtéri szögek miatt majd 70 négyzetméteres alapterületrede a földhivatal tulajdoni lapján 5547 nm a hivatalos hasznos területNappali plusz két szobafürdőszobakülön wc. Társas házi lakás 3 emelet tetőtér.

Emeletén 50 nm-es 2 szobás egyedi fűtéses lakás jó állapotban eladó. Az ingatlan a Római körúton találhatóegy 2008-ban épült társasház negyedik emeleténA lakás a tetőtéri szögek miatt majd 70 négyzetméteres alapterületrede a földhivatal tulajdoni lapján 5547 nm a hivatalos hasznos területNappali plusz két szobafürdőszobakülön wc. Római krt-i remek befektetéseladó.


Kedvezmenyes Webhely 2018 Cipo Hivatalos Kepek Fuggony Szeged Romai Krt Alexoloughlinsplace Com


Elado Tegla Epitesu Lakas Csongrad Csanad Megye Szeged Romai Korut 32031313


Elado Lakas Felsovaros Szeged Ingatlan Com 217 Hirdetes


Arthome Ingatlan Teljeskoruen Felujitott Fiatalos Lakas Elado Felsovaroson


Arthome Ingatlan Teljeskoruen Felujitott Fiatalos Lakas Elado Felsovaroson


Elado Tegla Epitesu Lakas Csongrad Csanad Megye Szeged Romai Korut 32031313


Elado Lakas Szeged Ingatlan Com 1 821 Hirdetes


Elado Lakas Szeged Ingatlan Com 1 821 Hirdetes


Arthome Ingatlan Teljeskoruen Felujitott Fiatalos Lakas Elado Felsovaroson

Leave a Reply