38-os Busz Szeged Menetrend

38-os Busz Szeged Menetrend

A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba az esetek többségében minden hónap végén. 60-as busz Történeti adatok.


Hbweb Hu

A viszonylat korábban a 38A jelzést viselte de a 2008-as paraméterkönyv bevezetésével a vonalat átszámozták menetrendjét összehangolták a 138-as busszal és a Csepeli HÉV-vel.

38-os busz szeged menetrend. A Tisza Lajos körút átépítésének idején szombat reggel is közlekedett a piacra. November 9-től az alábbi sűrítő járatokat közlekedteti érintett járatok. Éjszaka a 938-as busz közlekedik a vonalon.

19 km-t fed le az útvonala és 34 megállója van. SZKT trolibusz ünnepi menetrend villamos Volánbusz Négy óra körül áll meg a hagyományos közösségi közlekedés az éjféli misékhez négy busz egy trolibusz és egy villamos biztosít eljutási lehetőséget. Mars Tér Gyálarét 35 megállók megállója van ami a Csatár Utca megállóból indul és a Gyálarét megállóig közlekedik.

Szent János tér Szeged Teljes menetrend megtekintése. 72 autóbusz Útvonal menetrend és megállók A 72 autóbusz Úticél. Szeged Bus terminal is located about 122 km from the town centre which is only a 15 minute walk.

84 Részletekért kattintson ide. Tüke Busz – Szeged kisérleti jelleggel – Veszprém V-Busz Egy összesített listában láthatod az aktuális helyzetedből elérhető megállók indulási idejét. Basahíd Utca 59 Széchenyi István utca Szeged Teljes menetrend megtekintése.

Offline menetrend és útvonaltervező alkalmazás Szeged helyi tömegközlekedési hálózatához. 7F 20 21 24 36 60 60Y 64 67 67Y 70 71 71A 72 72A 73 73Y 74 74A 74Y 75 76 76Y 77 77A 77Y 78 78A 79H 84 90 90F 90H. 1827 busz éjféli mise menetrend Szegedi Közlekedési Kft.

32-es jelzésű autóbuszvonal 24-es busz. József Attila utca megálló menetrend és további információk. Szolgáltatónak van Autóbusz útvonalak vonalai a Szeged városban üzemelnek többek közöttSzeged.

36-os jelzésű autóbuszvonal 32-es busz. Near Szeged coach station you can find. 36-os busz Szeged Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez.

Well assume youre ok with this but you can opt-out if you wishAccept Read More. Ez a Autóbusz útvonal innen indul. A folyamatosan növekvő utasforgalom kiszolgálásának érdekében 20210419-től hétfőtől minden vonalon Sűrített ütemes menetrend lép életbe.

A 35-ös a Szent György. 38-as busz Csepel Szent Imre tér irány Kattintson a listában bármelyik 38-as busz megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez. Mall or supermarket 240 m – Szegedi Vásár és Piac Üzemeltető Kft and hotels or hostels click here to see available accommodation.

Szőreg Malom Szeged és idáig megy. A járat eredetileg a Bartók térről közlekedett 66-os jelzéssel 1985-benA Mars térre történő áthelyezésekor átszámozták 76-osra. A hivatalos vasúti menetrend és díjszabás a wwwmavcsoporthu oldalon érhető el.

Sűrített ütemes menetrend 0419-től. 74 autóbusz Útvonal menetrend és megállók A 74 autóbusz Úticél. Összehangolt menetrend szerint jár a 75-ös busszal.

BKVBKK futár alapján – Miskolc. Ezen felül valós idejű információkat szerezhet a autóbusz állapotáról a busz késleltetéséről a autóbusz útvonalak megváltozásáról a megállók helyének megváltozásáról és a. Ez a járat ma nem közlekedik.

36-os busz Történeti adatok. Története 35 35G 35Y. A leghosszabb vonal a Volánbusz Zrt.

Mars Tér Marostő Erdélyi Tér 27 megállók megállója van ami a Szegedi Ipari Logisztikai Központ megállóból indul és a Erdélyi Tér megállóig közlekedik. A közlekedési szolgáltatók a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják. A vonalat a Volánbusz Zrt.

32-es busz Szeged Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez. This website uses cookies to improve your experience. Az app segítségével böngészheted a helyi járatok listáját megnézheted a menetrendeket szöveges vagy térképes formában áttekinted az egyes járatok útvonalát útvonalát és menetidejét valamint információkat kaphatsz a közeledben található megállókról.

Volt egy betétjárata 76A jelzéssel ami a Mars tér és Kecskés István telep alsó között közlekedett a tanév tartama alatt munkanapokon. Ön jelenleg itt tartózkodik Routes. A VOLÁN Egyesülés számára átadott adatok esetében a legnagyobb gondossággal jár el azonban a menetrendekhu oldalon előforduló esetleges hibákért nem megfelelő információkért felelőséget a vasúttársaság nem vállal.

Valós idejű tömegkozlekedési menetrend amely az alábbi szolgáltatókkal működik. A budapesti 38-as jelzésű autóbusz Csepel Szent Imre tér és Szigetszentmiklós Szabadság utca között közlekedik.


Helykozi Autobusz Menetrend Ujkigyos Hu


Menetrend Ide Becsi Korut 38 Itt Szeged Autobusz Vagy Villamos Al Moovit


Menetrend Zalaegerszeg Uj Zaol


77 Utvonal Menetrendek Megallok Es Terkepek Bakto


Szekesfehevari Buszmenetrend Feol


2020 Julius Szegedi Kozlekedesi Tarsasag


Szeged Hu Valtozik A Szegedi Buszmenetrend Szupermarkethez Megy A 76 Os Bovulnek Az Ejszakai Jaratok


Maskepp Jarnak Matol A Buszok Villamosok Es Trolik Itt A Trolimenetrend Delmagyar Szeged Szeged Es Kornyeke


Szeged Hu Valtozik A Szegedi Buszmenetrend Szupermarkethez Megy A 76 Os Bovulnek Az Ejszakai Jaratok

Leave a Reply