2018 Május 26 Szeged Sárkányhajó

MXFotohu On 2018-07-13. Zalaegerszeg Pécs Kisvárda Miskolc Debrecen Budapest valamint Kecskemét és Szegvár csapatai és a szegedi postás üzemi tekebajnokság 35 éve üzemelő bajnokságának hat csapata mérhette össze tudását Szegeden a Felső Tisza-parti.


Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged

MOL-Pick SzegedHE-DO BBRAUN Gyöngyös 3526 2115.

2018 május 26 szeged sárkányhajó. Javasolt pontok a rendezvény megtekintésére. A 2018-as év sporttörténeti mérföldkő a sárkányhajózás történetében. Élmény- és Kalandparkunk 2014.

Szeged július közepétől egy héten át a szokásosnál is intenzívebben pörög majd ugyanis a Sárkányok hete program keretében a világ öt kontinenséről több mint 5000 sárkányhajó sportoló viadala érkezik erre a gyönyörű helyszínre. Járjátok be egy kényelmes sétával Szeged történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool. A Klauzál téri Gasztroudvarban finom borok és ételek a Dugonics téren kisüzemi sörök és kézműves kincsek a Dóm téren.

A 2018-as év sporttörténeti mérföldkő a sárkányhajózás történetében. 1851 sárkányhajó sárkányhajózás verseny. 1851 sárkányhajó sárkányhajózás verseny A Magyar Sárkányhajó Szövetség budapesti sajtótájékoztatóján kiderült hogy eddig huszonnégy ország száznegyvenhat klubja nevezett be.

1047 Facebook Twitter Messenger Messenger. Fergeteges Szegedi Gyeremeknapi Piknik Újszegedi Partfürdő XIX. Sárkányhajó Szegedi Sárkányhajó Egyesület Vogalonga Lévai Ferenc 2020 április 26.

Szegedi Hídi Vásár Belvárosi Híd Huszár Mátyás Rakpart. Május 10 A sokszínű sárkányok népszerűségét mi sem bizonyítja jobban mint az hogy a szemet gyönyörködtető ősi elemi energiákat életre hívó hajók a Magyar Sárkányhajó Szövetség égisze alá tartozó fesztiválsorozat keretében több hazai helyszínen is birtokba veszik a vizet. 10 személyes Sárkányhajó Magyar Bajnokság 2000 méteres futamok 20210627.

Javasolt pontok a rendezvény megtekintésére. Május 26 szombat 0900 1530. Sárkányhajó Vidal a Tiszán.

Július 26 péntek MTI A magyar versenyzők egy bronzérmet szereztek a szegedi IDBF sárkányhajó-világbajnokság harmadik pénteki versenynapján az 500 méteres döntők során. Alkalommal utazunk el Velencébe hogy részt vegyünk Európa legnagyobb vízi-karneválján a Vogalongán. Csütörtök csütörtök A Szeged-napi sárkányhajó versenyen a Szegedi Szakképzési Centrum külön kupát indított tavaly.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. VOGALONGA 2019 2019-ben 9. Május 26 szombat 0900 1530.

Velencében évszázadok óta minden a vízről és a hajózásról szól ezért ennél megfelelőbb helyszínt el sem lehet képzelni egy ilyen evezős számára. Szegedi Postás Teke Farsang. Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Magyar Sárkányhajó Szövetség a sárkányhajózás valaha látott legnagyobb versenyét rendezi meg a Szegedi Olimpiai Központban és Szeged belvárosában az élő Tisza vizén július 17-22 között.

Vadonatúj menetrendi alkalmazást és hibabejelentőt próbálhatunk ki. Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Magyar Sárkányhajó Szövetség a sárkányhajózás valaha látott legnagyobb versenyét rendezi meg a Szegedi Olimpiai Központban és Szeged belvárosában az élő Tisza vizén július 17-22 között. Sárkányhajó Vidal a Tiszán.

Kajak-kenu iparági felkészítő tábor Szeged augusztus Kajak-kenu iparági augusztus Szeged Sárkányhajó iparági szeptember Szeged Évadzáró Kék-Duna csónakház október Beszámoló a Sárkányhajó pótiparágiró l mely a csapatunk szervezésében került megrendezésre 20180915. Január 26-án szombaton újra Szegeden találkozhattak a hazai amatőr postás tekézők csapatai. Szegedi Hídi Vásár Belvárosi Híd Huszár Mátyás Rakpart.

Május 24-én nyitotta meg kapuit a látogatók előtt azzal a céllal hogy a természet adta varázslatos lehetőségek mindennapi életünk részévé váljanak. 10 személyes Sárkányhajó Magyar Bajnokság 200 méteres futamok 20210626. A viadal honlapja szerint a szenior A vegyes számban végzett a harmadik helyen a magyar hajó a kanadaiak és az amerikaiak mögött.

Fergeteges Szegedi Gyeremeknapi Piknik Újszegedi Partfürdő XIX. Május 13 1726 A Maty-éren a héten csütörtöktől szombatig gyorsasági rangsorolót rendeztek jövő héten pedig csütörtöktől vasárnapig minden idők legnagyobb mezőnyű Világkupájának ad otthont Szeged.


Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged


Szeged Hu Elfoglalta A Tiszat A Sarkanyhajo Vb


Hirek Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged


Vigyazat Sarkany Invazio Szegeden Delmagyar


Hirek Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged


Szeged Napi Sarkanyhajo Viadal Majus 26 Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged


Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged


Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged


Szegedi Sarkanyhajo Egyesulet Dragonboat Club Of Szeged

Leave a Reply