2018 Március 10 Veszprém Szeged Kézilabda

2018 Március 10 Veszprém Szeged Kézilabda

MOL-Pick Szeged vs. Az első meccset hazai pályán vívjuk a Veszprém ellen a visszavágót szombaton rendezik.


A Szeged Tizenot Ev Utan Nyert Ujra Bajnokit Veszpremben

Az elmúlt hétvégén rendezték a csoportkör tizedik fordulóját amely idén az utolsó volt ugyanis a norvég-svéd-osztrák közös rendezésű januári Európa-bajnokság miatt téli szünet következik.

2018 március 10 veszprém szeged kézilabda. FORDULÓ TELEKOM VESZPRÉMMOL-PICK SZEGED 2723 1110 Veszprém Aréna zárt kapuk mögött. A szegedi Bánhidi Bence valamint a veszprémi Renato Sulic a férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém MOL-Pick Szeged mérkőzésén a Veszprém Arénában 2018. Telekom Veszprém-Balatonfüredi KSE 38-22 20-12 MOL-Pick Szeged – Csurgói KK 37-17 19-7 Nyitókép.

Szerdán 19 órakor megkezdődik a KH férfi kézilabda liga döntője. A veszprémi Andreas Nilsson a férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkőzésén a Veszprém Arénában 2018. A címvédő MOL-Pick Szeged 32-27-re nyert a Telekom Veszprém otthonában a férfi kézilabda NB I vasárnapi rangadóján.

A Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged is csoportja második helyén tölti a téli szünetet a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A szegedi Bodó Richárd b és a veszprémi Nagy László a férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém MOL-Pick Szeged mérkõzésén a Veszprém Arénában 2018. NILSSON 4 Borozan 3 MANASZKOV 5.

Júliusa óta a Veszprém Aréna jelenti a Telekom Veszprém KC számára a hazai pályát korábban a Március 15. Játékosok Szakmai stáb Mérkőzések Tabellák Csapatkép. Szeged Veszprém meccs előtti nyilatkozatok Mindkét együttes a nulláról indul és úgy kell tennünk mintha semmi nem történt volna eddig.

A Veszprém előbb felzárkózott de mivel támadásban és védekezésben is több pontatlanságot követett el Ljubomir Vranjes már a 14. A Győr és a Szeged simán a Veszprém nehezen nyert Sikeres hétvégét zártak a magyar csapatok a kézilabda Bajnokok Ligájában. Kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged nemzetisporthu 20180911 1721 Frissítve.

TELEKOM VESZPRÉM-MOL PICK SZEGED 31-32 17-15 Veszprém játékvezetők. A vendégek százszázalékos mutatóval várták a rangadót a hazaiaknak viszont a Bajnokok Ligájában két a bajnokságban pedig egy vereségük volt. A Szeged 32-31-re gyõzött a csapat legutóbb 15 éve 2003 februárjában nyert Veszprémben.

Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkőzés élő. FÉRFI KÉZILABDA NB I 19. A veszprémi Petar Nenadic k valamint a szegedi Alen Blazevic b és Thiagus dos Santos j a férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkõzésén a Veszprém Arénában 2018.

Szombat március 10 M4 Sport 1645 Kézilabda KH Férfi Kézilabda Liga. 2020 áprilisában a szurkolók megszavazták a klubtörténet All Star-csapatát amelybe Sterbik Árpád Iváncsik Gergő Pérez Carlos. CORRALES Gasper Marguc 2 Tönnesen 3 Lékai A.

KH férfi kézilabda liga 20. MOL-Pick Szeged vs. Szombat március 10 M4 Sport 1645 Kézilabda KH Férfi Kézilabda Liga.

Utcai csarnokban játszották a mérkőzéseiket. A Telekom Veszprém nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát miután 23-21-re legyőzte a MOL-Pick Szegedet vasárnap a debreceni Főnix Csarnokban rendezett döntőben. A Szeged 32-31-re gyõzött a csapat legutóbb 15 éve 2003 februárjában nyert Veszprémben.

Percben időt kért 5-9. Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkőzés élő. 20190603 0053 FÉRFI KÉZILABDA NEMZETKÖZI KUPÁK 20182019.

A szegediek márciusban is győzte Veszprémben akkor 32-31-re. A veszprémi Lékai Máté k a dán Cichosz Christoffer Mikkelsen b és Hakon Bjarte Myrhol a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõbe jutásért játszott Telekom Veszprém – Skjern HB visszavágó mérkõzésen a Veszprém Arénában 2018. Telekom Veszprém kézilabda csapat weboldala.

Alkalommal nyerte meg a sorozatot. 1050 férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged rangadó Veszprém A Veszprém felzárkózása lesz a tétje a férfi kézilabda NB I rangadójának amelyet.


A Szeged Tizenot Ev Utan Nyert Ujra Bajnokit Veszpremben


Itt Az Ujabb Pofon Veszpremben Nyert A Szeged 24 Hu


Parazs Merkozesen Aratott Bravurgyozelmet A Szeged A Veszprem Felett M4 Sport


Parazs Merkozesen Aratott Bravurgyozelmet A Szeged A Veszprem Felett M4 Sport


Veszpremben Csak Minimalber Jar A Szegyenletes Teljesitmenyert Startlap


Szeged Hu Micsoda Meccs 15 Ev Utan Gyozott A Szeged Veszpremben


A Szeged Elleni Keziklasszikuson Koszorulheti Ki A Csorbat A Veszprem M4 Sport


A Szeged Tizenot Ev Utan Nyert Ujra Bajnokit Veszpremben


Index Sport Veszprem Szeged Parharc Lesz A Ferfi Kezilabda Mk Dontojeben

Leave a Reply