2019 09 09 Vihar Szeged

2019 09 09 Vihar Szeged

112 kilométerórás szél csapott le Szegedre a színház tetejét is leszakította – írja a szegedhu. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.


Lecsapott A Vihar Megbenult Szeged Serultek Is Vannak Infostart Hu

A trolivezeték is leszakadt több helyen áram sincs.

2019 09 09 vihar szeged. A Délmagyar azt írja hogy Szegeden a viharos szél leszabta a felsővezetékeket fákat döntött ki belecsapott a villám az egyetem jogi karának épületébe. Az egyik Szegeden láttalak Facebook-csoportban megosztott kép alapján megállapítható hogy leszakadt az egyik közlekedési jelzőlámpa a Vásárhelyi Pál utcai körforgalomnál. 1659 Több évtizedes fákat csavart ki tőből a vihar Szegeden a Szegedi Tudományegyetem tetejéből is leszakadt egy darab.

A Facebookra egyre több fotót és videót töltenek fel Szegedről és a felvételek döbbenetes pusztításról árulkodnak. 2019-09-09 Részben leszakította a szegedi nagyszínház tetejének lemezborítását a hétfő délutáni vihar. Több mint ötszáz helyre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait Csongrád megyében a hétfő délutáni vihar miatt a legsúlyosabb károk Szeged belvárosában keletkeztek tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az.

További fotók a vihar pusztításáról. 1637 Ítéletidő csapott le hétfőn Csongrád megyére. Videó a pusztításról.

A brutális erejű vihart követően összehívtam a város operatív törzsét. Gyökerestől fordított ki a szél fákat a földből autókat törtek össze a lehulló ágak egy toronydarú kezelője pedig a magasban ragadt és onnan videózuta le a csaknem 150 kilométereórás sebességű szél rombolását. Botka László nyilatkozott a Szeged Televíziónak Facebook-oldalán pedig közölte.

A károk elhárítása ezekben a percekben is nagy erőkkel zajlik. Kategória Érdekességek Magyarországról Jelenségek Címkék 2019 Károk MetKép Pusztítás Szeged Tornádó vihar Bejegyzés navigáció Viharos zivataros hétfő. September 9 2019 Hatalmas vihar pusztított Szegeden egy órával ezelőtt.

1850 26 éve nem látott erejű szélvihar csapott le Szegedre hétfőn. A szegedi pusztító vihar és a károk képekben. A károk elhárítása ezekben a percekben is nagy erőkkel zajlik.

A megyeszékhely térségében több vasútvonalon is fennakadások vannak. Faágak zuhantak emberekre autókra a jogi kar épületénél fa dőlt a sínekre. Közben a vihar letépte a.

112 kilométerórás széllökéssel csapott le a vihar Szegeden Több mint ötszáz helyre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait Csongrád megyében a hétfő délutáni vihar miatt a legsúlyosabb károk Szeged belvárosában keletkeztek tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi. Leszakadt a közlekedési jelzőlámpa. Csongrádban több mint ötszáz helyre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait a vihar miatt.

Szabad Magyar Szó 2019. A legsúlyosabb károk Szeged belvárosában. 2019-09-09 162800 Hatalmas vihar tombol Szegeden leszakadt felsővezetékek és sínekre dőlt fa akadályozza a villamosokat és trolikat a közlekedésben.

Letépte a vihar a Nemzeti Színház tetejét Szegeden Hatalmas pusztítást végzett a vihar Csongrád megyében fa zuhant egy padon ülő emberekre. September 9 2019 Hatalmas vihar pusztított Szegeden egy órával ezelőtt. Kedden még letört faágak tetőkön dolgozó tűzoltók leszakadt kábelek tanúskodtak az ítéletidőről amelyben egy ember életveszélyesen megsérült.

Elsősorban Szeged utcáit áztatta el a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső és a szél is sok problémát okoz.


Rendkivuli Brutalis Vihar Tombolt Szegeden Verzo Feju Emberek Az Utcakon Szeged Ma


Brutalis Vihar Szegeden Haztetoket Tepett Le A Tornado Ereju Szel Video Hellovidek


Szegedi Vihar 20190909 Youtube


Brutalis Vihar Tombolt Szegeden


Rendkivuli Brutalis Vihar Tombolt Szegeden Verzo Feju Emberek Az Utcakon Szeged Ma


Vihar Szegeden Eletveszelyes Allapotban Van Az Egyik Serult 24 Hu


Rendkivuli Brutalis Vihar Tombolt Szegeden Verzo Feju Emberek Az Utcakon Szeged Ma


Lecsapott A Vihar Megbenult Szeged Serultek Is Vannak Infostart Hu


Oriasi Vihar Tombolt Szegeden Kepeken Videokon A Pusztitas Hellovidek

Leave a Reply