2019 Szeptember 09 Vihar Szeged

2019 Szeptember 09 Vihar Szeged

Megyeszerte kidőlt fák leszakadt faágak okoztak károkat épületek megbontott tetejéről sodort le bádoglemezeket. Nemesi Pál Szeged független polgármesterjelöltje a Facebookon intette óvatosságra a szegedieket a vihar végett.


Oriasi Vihar Tombolt Szegeden Kepeken Videokon A Pusztitas Hellovidek

A polgármester saját hatáskörben 200 millió forintot csoportosított át a károk elhárítására.

2019 szeptember 09 vihar szeged. A Szegedhu az Országos Meteorológiai Szolgálat közleménye alapján azt írja. Lecsapott a vihar megbénult Szeged sérültek is vannak. Minden közterest azonnal berendeltek.

Több mint ötszáz helyre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait Csongrád megyében a hétfő délutáni vihar miatt a legsúlyosabb károk Szeged belvárosában keletkeztek. Botka László nyilatkozott a Szeged Televíziónak Facebook-oldalán pedig közölte. Faágak zuhantak emberekre autókra a jogi kar épületénél fa dőlt a sínekre.

Egy román állampolgárságú férfi egy. 1609 szél vihar viharkár Közleményt adott ki a szegedi Polgármesteri Hivatal Botka László folyamatosan tájékozódik az ügyben. Leszakadt a közlekedési jelzőlámpa.

7-8 milliméter eső esett és majdnem orkán erejű 112 kilométerórás széllökéseket mértek a vihar alatt. Időjárás vihar Szeged szél szélvihar. A szeptember 9-én kitört vihar okozta károk helyreállítása technikai okok miatt a Vadaspark nem látogatható szeptember 10-én kedden.

Újabb cikkünk a témában. A Széchenyi téren padon ülők fejére szakadt egy hatalmas faág. SZUPERCELLA SZEGEDEN 2019 09 09 – durva vihar szupercella.

Kövesse a hvghu-t Instagramon. Botka László Szeged MSZP-s polgármestere arra utasította a. Padon ülő emberekre döntött fát a vihar Szegeden épületek tetejét is leszedte videó.

A szél tetőket tépett le fákat döntött ki székeket ereszeket vitt. September 9 2019 Hatalmas vihar pusztított Szegeden egy órával ezelőtt. A károk elhárítása ezekben a percekben is nagy erőkkel zajlik.

Több mint ötszáz helyre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait Csongrád megyében a hétfő délutáni vihar miatt a legsúlyosabb károk Szeged belvárosában keletkeztek – tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t. A Delmagyarhu egy videóban mutatja meg madártávlatból milyen állapotban volt Szeged a vihar után. Ottjártunkkor is takarították a romokat.

1659 Több évtizedes fákat csavart ki tőből a vihar Szegeden a Szegedi Tudományegyetem tetejéből is leszakadt egy darab. Aki járt az utcákon maga is tapasztalhatta milyen állapotba került Szeged a 110 kmórás szél és a vihar pusztítása után. A brutális erejű vihart követően összehívtam a város operatív törzsét.

Negyvenezren voltak áram nélkül a hétfő esti vihar idején. Súlyos sérültek a szegedi viharban – 112 kilométeres széllökések. A károk elhárítása több napig is eltarthat közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Szegeden szeptember 9-én lévő vihar egy nagy fát kidöntve egy személyautóra dőlt. 2019 szeptember 09. Az ítéletidő óriási károkat okozott a városban ez jól látszik azon a videón is amely nemrég az internetre felkerült.

További fotók a vihar pusztításáról. A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött személyautót foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. Hallottam ahogy zuhannak ki az ablaküvegek a szomszédban – 26 éve nem látott vihar söpört végig Szegeden hétfőn.

Az előző napokban erős széllel érkezett vihar miatt az ország több pontján leszakadt felsővezetékek áramkimaradást okoztak néhol még most sem állt helyre a rend írja a policehu. Évtizedek óta nem volt olyan nagy vihar Szegeden mint most szeptember 9-én.


Szeged Hu Hatalmas Vihar Tombolt Szegeden Egy Eletveszelyes Es Egy Sulyos Serult


Szegedi Vihar 20190909 Youtube


Rendkivuli Brutalis Vihar Tombolt Szegeden Verzo Feju Emberek Az Utcakon Szeged Ma


Szeged Hu Hatalmas Vihar Tombolt Szegeden Egy Eletveszelyes Es Egy Sulyos Serult


Lecsapott A Vihar Megbenult Szeged Serultek Is Vannak Infostart Hu


Brutalis Vihar Tombolt Szegeden


Lecsapott A Vihar Megbenult Szeged Serultek Is Vannak Infostart Hu


Szeged Hu Viharkarok Szegeden Szeptember 9 En Megtepett Platanok A Jozsef Attila Sugaruton


Szeged Hu Hatalmas Vihar Tombolt Szegeden Egy Eletveszelyes Es Egy Sulyos Serult

Leave a Reply